İfagat Nur Parlak Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi Açılışı

Yaklaşık üç sene önce kaybettiğimiz sevgili öğrencimiz İfagat Nur PARLAK adına Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinin açılışını gerçekleştirdik. Öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Sınıfımızın oluşturulması konusunda yaptıkları katkılar için İfagat Nur Parlak'ın değerli ailesine teşekkür ederiz. Okul Müdürümüz Ömer Türk'ün program konuşmasından bir bölüm aşağıdadır.

14.06.2022 265

Konuşacağım kelimeler benim dilimden dökülse de sözler öğretmenlerimizin yüreğinden...

 

İfagat denildiğinde hemen güler yüzün, gülümsemen ve pırıl pırıl parlayan gözlerin geliyor aklımıza. Cıvıltılı sesinle öğretmenim diye seslenişin, saygı ve sevgi dolu cümlelerin çınlıyor kulağımızda. Kocaman yüreğinle herkese yardıma koşan fedakâr, çalışkan bir kız canlanıyor gözümüzde. 

 

 

 

Yarının planını kurarken şimdi sonsuzluğun içindesin. Cennet cennet bakan gül yüzlü İfagat. Dün misafirhanede vaadini doldurdun, bugün kendi evindesin. Ancak sen hâlâ bizimlesin. Sınıfımızda, okulumuzda, bahçemizde, Sen gönlümüzde yaşarken adın da Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemizde yaşayacak inşallah. 

 

Hepimiz O'ndan geldik ve sen bizlerden önce O'na döndün. Mekânın cennet olsun. Sınıfımızın açılmasındaki katkılarından dolayı değerli velimiz Sayın Adem Süleyman PARLAK'a teşekkürlerimizi borç biliriz. Sınıfımızda yüzlerce İfagat yetişmesi dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyoruz...

 

 

İLETİŞİM

Adres:
Büyük Kayacık Mah.Soydan Sok.No5 Selçuklu/KONYA Havaalanını ve Bilim Merkezinin ilerisinde BP Petrolü 100 metre geçince


Telefon
(332) 239 1229


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın