Öğrenci Yazar Buluşmamız

Küresel ısınma ve iklim değişiklikleri her geçen gün geleceğimiz için daha büyük bir risk haline geliyor.Bu doğrultuda da toplumdaki her bireye basit ama önemli sorumluluklar düşüyor. Bu sorumlulukların başında da kompost gelmektedir.

Kompost: Siyah altın ya da doğal gübre olarak da adlandırılan , organik atıkların çürütülmesi ya da öğütülmesi sonucunda elde edilen %100 ORGANİK bir gübredir.

Biz Hasan Akbıyık Okulu olarak  çocuklarımıza her önemli değerin erken yaşta aşılanmasından yanayız KOMPOST ta okul olarak öncülük etmek istediğimiz çok önemli bir konu.

Bu sorumluluk bilincini kazandırabilmek adına düzenlediğimiz ÇOCUK❤YAZAR BULUŞMASI etkinliğinde  çocuklarımıza kompost eğitimi vermesi için 16.05.2022 tarihinde  Eğitimci & yazar  Ece Lençper Karadağ'ı davet ettik. Kendileri davetimizi kabul ederek eğitim verdiler ve öğrencilerimize kitap imzaladılar. Ece hanıma teşekkür ederiz. Ayrıca Neşe Palalı öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

16.05.2022 198

16-05-202216-05-202216-05-2022

Adres:
Büyük Kayacık Mah.Soydan Sok.No5 Selçuklu/KONYA Havaalanını ve Bilim Merkezinin ilerisinde BP Petrolü 100 metre geçince